Użytkownik:
Hasło:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:
Strona Główna Portal FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Kalendarz Imprez Rejestracja Zaloguj Download

Tagi tematu: trening, wroclaw, wspolny

xTRI.pl - Triathlon Forum Strona Główna » Forum ogólne » Trening » Wspólny trening Wrocław
Wiadomość
Autor

Wysłany: 04-12-2011, 18:26    Temat postu: Wspólny trening Wrocław
kto chętny?
Chce zacząć przygodę z triathlonem. Od dłuższego czasu biegam pływam i jeżdżę na rowerze.
2007 roku zakończyłem karierę kolarską w grupie zawodowej ccc Polsat i od tego czasu cały czas myślę o triatlonie.

Jeśli ktoś chętny na trening we Wrocławiu to proszę pisać

Podpis:
Maciek
gadula85

Wiadomość
Autor

Wysłany: 05-12-2011, 14:36    Temat postu:
jak najbardziej chętny, szczególnie, że u mnie z rowerkiem cieniutko za to mogę podpowiedź odnośnie pływania, a wspólny trening mnie zawsze mobilizuje :mrgreen:

Podpis:

seniu

Wiadomość
Autor

Wysłany: 18-12-2011, 19:24    Temat postu:
I jak panowie? Są jakieś ustalenia?
Kto/gdzie/kiedy/co trenuje?

Podpis:
dwarazydwa
kptBurek

Wiadomość
Autor

Wysłany: 18-12-2011, 20:04    Temat postu:
Jeśli chodzi co to ja trenuje mocno pływanie i bieganie bo kiedyś byłem kolażem .
Jeśli chodzi o Senia to on rower i bieganie bo kiedyś pływał jako zawodnik:)
a kiedy trenujemy 12 x w tyg basen/ rower/bieg
Daj do siebie tel to się skontaktujemy :)
a na pewno we trójkę będzie raźniej :)

Pozdrawiam

Podpis:
Maciek
gadula85

Wiadomość
Autor

Wysłany: 03-01-2012, 21:18    Temat postu:
Witaj dwarazydwa kiedy dołączasz do treningu naszego ?:)
my biegamy czasem wieczorami co najmniej 2 razy w tyg i do tego weekend także zapraszamy!!!

Podpis:
Maciek
gadula85

Wiadomość
Autor

Wysłany: 03-01-2012, 22:07    Temat postu:
gadula85 napisał/a:
Witaj dwarazydwa kiedy dołączasz do treningu naszego ?:)
my biegamy czasem wieczorami co najmniej 2 razy w tyg i do tego weekend także zapraszamy!!!

No tak jak pisałem - rzućcie jakiś termin tu albo na pw, to coś wymyślimy :-) sobota? niedziela?

pozdr,
wd

Podpis:
dwarazydwa
kptBurek

Wiadomość
Autor

Wysłany: 04-01-2012, 00:18    Temat postu:
biegamy we wtorki i czwartki wieczorami. Zaczynamy na mostach Warszawskich. Na basen chodzimy obaj na aqua ale to w różnych porach, zawsze można się jakoś dogadać na daną godzinę

Podpis:

seniu

Wiadomość
Autor

Wysłany: 08-02-2012, 17:22    Temat postu:
ktoś jeszcze jest z Wrocławia trenujący?

Podpis:
Maciek
gadula85

Wiadomość
Autor

Wysłany: 18-02-2012, 15:15    Temat postu:
Obecny trenujacy, i szukam kogoś na wspolne rowerowanie w sezonie :) moga być tez sobotnie i niedzielne wybiegania.

jak cos to dajcie znac na PW.

Podpis:

Lukash_

Wiadomość
Autor

Wysłany: 24-02-2012, 14:25    Temat postu:
a może ktoś mi podpowiedzieć jakieś dobre trasy na dystans w okolicach Wrocławia?
kupiłem właśnie szosówkę i chcę potestować; jak dotąd jeździłem tylko offroad na górskim i szukam sobie jakiejś ładnie położonej, równej i mało uczęszczanej drogi asfaltowej:):)
mieszkam na Popowicach, więc pewnie będę uderzał w strony Pn-PnZach

jakieś sugestie??

Podpis:

Gruby

Wiadomość
Autor

Wysłany: 24-02-2012, 15:24    Temat postu:
Gruby napisał/a:
a może ktoś mi podpowiedzieć jakieś dobre trasy na dystans w okolicach Wrocławia?
kupiłem właśnie szosówkę i chcę potestować; jak dotąd jeździłem tylko offroad na górskim i szukam sobie jakiejś ładnie położonej, równej i mało uczęszczanej drogi asfaltowej:):)
mieszkam na Popowicach, więc pewnie będę uderzał w strony Pn-PnZach
jakieś sugestie??

Z Popowic łatwo będzie Ci się wydostać obwodnicą śródmiejską na Poświętne, potem kamieńskiego do Krzyżanowic (500m bruku pod A8) i dalej w kierunku Trzebnicy (ew. Milicza jak chcesz więcej km) - bardzo przyjemne tereny i nawierzchnie niezgorsze - tam już zaczynają się trzebnickie pagórki więc i na podjazdach można potrenować. Spokojnie można jakąś pętelkę sobie w tych okolicach zaplanować.
Powrót tak samo albo np. przez Oborniki Śl. Co prawda na trasie Wro-Oborniki jest duży ruch, ale można trochę nadłożyć np. przez Ujazd/Kotowice i zredukować do minimum przejazd tą drogą. Ew. jeszcze zboczyć na Osobowice/Rędzin po brukach w stylu Paris-Roubaix ;-)

pozdrówka

Podpis:
dwarazydwa
kptBurek

Wiadomość
Autor

Wysłany: 24-02-2012, 15:38    Temat postu:
właśnie wczoraj jechałem najpierw z Wrocławia do Oborników, potem do Milicza (gdzie w końcu kupiłem rower) i z powrotem na Wrocław, ale autem:) no i właśnie jadąc myślałem sobie, że w sumie fajna trasa, tylko trochę duży ruch a trasa zachęca kierowców do rozwijania większych prędkości; dlatego właśnie chciałbym znaleźć trasę między wioseczkami, gdzie natężenie ruchu będzie mniejsze, ale nie wiem gdzie drogi są w miarę dobrym stanie (bo na wioskach to akurat różnie).

Podpis:

Gruby

Wiadomość
Autor

Wysłany: 24-02-2012, 15:58    Temat postu:
Ciężko nam Ci będzie poopowiadać o stanie każdej drogi, ale na szosówce można przejechać znacznie więcej niż się wydaje. Jeśli nawet jest jakaś daremna nawierzchnia to przecież kiedyś się poprawi :-)

http://g.co/maps/5jaxh
W okolicach punktu C jest z 1,5km bruku, przed D trochę nierówno (łatki, placki itp.), przed E z 1,5km kiepskiego asfaltu (bez dziur raczej), reszta ok (przynajmniej jesienią tak było :-) )
Reszta dobra/b.dobra moim zdaniem.

Po paru wyjazdach będziesz wiedział jak gdzie jest...

Podpis:
dwarazydwa
kptBurek

Wiadomość
Autor

Wysłany: 24-02-2012, 16:23    Temat postu:
wow.
dzięki kolego!
jak pogoda dopisze to na weekend zrobię pętelkę.

Podpis:

Gruby

Wiadomość
Autor

Wysłany: 25-02-2012, 15:01    Temat postu:
Świetna trasa, dzieki, ja głownie to na pasikurowice, skarszyn, potem trzebnica, zawonia i powrót. Jak ktoś chciał się wybrać to porsze o info w soboty i niedziele mogę z kimś pojeździć.

Podpis:

Lukash_

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Strona 1 z 2

Skocz do: