| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 07-09-2011, 11:19 Temat postu: targi w Warszawie |
Hej,
Czy jest coś takiego organizowane, jak targi triatlonowe? - żeby podotykać różnych rzeczy, o których tutaj i gdzie indziej się czyta?
Wiem, na zawodach są standy zazwyczaj, ale bierze mnie taki stres, że nie mam czasu wtedy spokojnie podejmować decyzji inwestycyjnych (bo Tri to inwestycja).
Podpis: Dzięki! Razem damy radę!
Moje endorfinki 2011:
Swim 400 m - 6:25
Run 10 km - 43:20
Siedlce - 1:02
Susz sprint - 1:25
Górzno olimp - 2:39
|
|
| |
|
mat
Członek WTT
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 07-09-2011, 11:42 Temat postu: |
W Polsce strice targów nie ma triathlonowych jedynie stoiska przed co większymi imprezami. Najlepiej prezentował się Susz w tym roku gdzie na hali było zorganizowane małe EXPO. A tak to zostają tylko imprezy sportowe. Przykładowo nas można będzie spotkać teraz w Wrocławiu z okazji maratonu, Krynicy (festiwal biegowy), Warszawa, Poznań. Zwykle też z sobą na imprezach biegowych mamy część strojów startowych do TRI czy spodni (skarpety i opaski to norma bo to temat nie tylko dla triathlonistów) ;)
Podpis: SkarpetyKompresyjne.PL - Najlepsza kompresja pod jednym dachem
|
|
| |
|
Eddie
Członek IM 2010
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
| | Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|