Zawsze można poprosić oddanych kolegów o trening symulacyjny startu i pływania w grupie http://www.youtube.com/watch?v=U_6tOzt-nfM Podpis: ------ __o
----_`\<,_
---(_)/ (_)
może to i zabawne ale tak właśnie wyglądał mój start w tym roku w Jaworznie. Na "dzień dobry" straciłem okularki by chwilę później zaplątać się między żabkarzy. Kto dostał w "ryja" z kopyta od żabkarza ten wie jaka to przyjemność.... Podpis: 10k-44:28 (2011); 21,1k-1:40:44 (2010); 42,2k-4:23:47 (2010); HIM-6:23:49 (Czechman 2011)
Teraz wiem, dlaczego namawiają na kraula... kurcze przynajmniej kraul na początku, a nie jakaś żaba.. na wszystkich filmikach pokazują jak wszyscy płyną kraulem... Podpis: Cel: Susz 2012 Sprint
Ja w ramach treningu wbijam sie na basenie na najbardziej zatłoczony tor :D I nawet to działa, bo wyrabia nawyk patrzenia przed siebie a nie mechanicznego płynięcia aż zobaczysz linię na dnie. Podpis:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum