Użytkownik:
Hasło:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:
Strona Główna Portal FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Kalendarz Imprez Rejestracja Zaloguj Download

Tagi tematu: mosir, plywalnia, rumia, rumiak.gdyni

xTRI.pl - Triathlon Forum Strona Główna » Forum ogólne » Trening » Pływanie » Pływalnia MOSiR Rumia/k.Gdyni
Wiadomość
Autor

Wysłany: 02-11-2011, 23:37    Temat postu: Pływalnia MOSiR Rumia/k.Gdyni
Witam,

Kiedy mogę to staram się chodzić na ten basen (MOSiR Rumia). Warunki na pływalni są spoko. Ale liczba "pływaków" jest zdecydowanie nie do przyjęcia. Wiadomo, że już 6 osób na torze potrafi wywołac niezłą kopaninę, ale limit 8 osób na torze to prawdziwe underwater rugby. Ostatnio znowu i znowu usłyszałem, że już jest komplet osób na dwóch wolnych torach i mam kulać beret. Przyjąłem to na klatę, ale zastanawiać się zaczynam czy uda mi się wyrobić karnet w ogr. czasie. Zeby ludzie jeszcze jakos pływali, ale podpierają ścianę i ni z gruchy ni z pietruchy nagle zdecyduje się taki wystartować i nie dość, że nawrotu sobie nie zrobię jak człowiek, to jeszcze nie wiadomo na czym się koncentrować - czy na płynięciu, czy na unikaniu ewentualnego ciosu od tego za Tobą i tego przed Tobą.

W związku z tym propozycja dla osób z okolic Rumi. Chętni z Chyloni, Cisowej i innych dzielnic też mogą rozważyć propozycję....

A może by tak wynajmować tor pływacki? - dla klubów sportowyh jest taniej. Cztery osoby na torze to lux. Jeśli byliby jacyś chętni to rozeznam się w cenie. Wiem, że dla klubów pływackich jest taniej, to wszystko na ich stronie napisane.

Podpis:
pozdrawiam / Dycha
Dycha

Wiadomość
Autor

Wysłany: 02-11-2011, 23:59    Temat postu:
Gdansk Poludnie jezdzi na Karwiny, albo na Witomino. Tylko na poczatku stycznia jest komplet, a przez reszte roku srednio po 2-4 osob na tor. Moj karnet juz jest 5 miesiecy po terminie waznosci i pani dalej mnie na niego wpuszcza. Na Witominie mozna z rana plywac, Karwiny tylko wieczorem.

Podpis:
No one ever says let's play triathlon!
elim
Członek TriCity Triathlon Team

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  

Skocz do: