Użytkownik:
Hasło:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:
Strona Główna Portal FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Kalendarz Imprez Rejestracja Zaloguj Download

Tagi tematu: kopana, pila

xTRI.pl - Triathlon Forum Strona Główna » Forum ogólne » Pozostałe dyscypliny » Piła kopana
Wiadomość
Autor

Wysłany: 15-07-2010, 20:13    Temat postu: Piła kopana
Nie jestem jakimś szczególnym fanem PN ale mieszkając w Poznianiu siłą rzeczy się trochę interesuje.

Właśnie oglądam meczyk Wisła : VKE (jakiś litewski klub) w lidze europejskiej.

Kluczowe zdanie komentatora: Szble to klub gdzie najdroższy piłkarz kupiony kosztował 150 tys Euro (ponoc tylko plotka) a zawodnicy zarabiają +/- 3 tys złotych. Myślę, że żaden piłkarz polskiej pierwszej ligi nie byłby zainteresowany grą w tym zespole.

Cytat potwierdza moje przypuszczenia że dla kopaczy liczy się tylko kapucha. Szable (tak się wymawia nazwę klubu) to bądź co bądź drużyna walcząca o wejście do LE i zapewne nikt się nie zdziwi jak Wisła z nimi odpadnie.

BTW Ruch przegrał 1:1 :evil: na Malcie w "piekielnym upale" który przeszkadzał tylko Polakom :lol:

Podpis:
Aktualnie na moim blogu:Raport Startowy - 5 Poznań Półmaraton.

www.PoznanMultisportTeam.pl - Mój team
www.XDU-Poznan.pl - Moja impreza
foka

Wiadomość
Autor

Wysłany: 15-07-2010, 20:22    Temat postu:
Cytat:
Cytat potwierdza moje przypuszczenia że dla kopaczy liczy się tylko kapucha.

W przypadku zwodowcow zazwyczaj tak jest ze zaczyna liczyc sie tylko kasa :) Pilka nozna to aktulnie sama komercja i dobry biznes :)

Podpis:
Being perfect is not about winning …it is about being able to look your friends in the eye and know that you didn’t let them down, because you told them the truth ... if you can do that with joy in your heart … then you’re perfect.

Mój Blog - Zapraszam!

Ironman C/S Polska
nodun
Admin

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  

Skocz do: