| Wiadomość |
Autor |
|
foka
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 02-02-2012, 17:50 Temat postu: |
Kiedyś w jakimś teście szosowych opon zimowych wygrały Michelin Dynamic http://ecx.images-amazon....lWL._AA300_.jpg Mają lekki bieżnik do odprowadzania wody, lekkie nie są, tanie są, występują w rozmiarze 23 i 28 (w decu są) a i przebić trudno - wiem z doświadczenia (testowałem latem i zimą w ostrym).
Podpis: ------ __o
----_`\<,_
---(_)/ (_)
|
|
| |
|
BIKER303
Członek TriCity Triathlon Team
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 03-02-2012, 22:37 Temat postu: |
szkoda kasy na michelina, kup sobie maxis detonator, druciaki oczywiście, nie do przebicia i są dość szerokie chyba wlasnie 28 mają
Podpis:
|
|
| |
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 03-02-2012, 22:59 Temat postu: |
| damian.zdun napisał/a: | | szkoda kasy na michelina, kup sobie maxis detonator, druciaki oczywiście, nie do przebicia i są dość szerokie chyba wlasnie 28 mają |
Nie będę się upierał że Michalin cud miód malina ale Detonatory nie są szczególnie mocną oponą - odchodzący bieżnik, bąble na oponie, częste przebicia, to rzeczy, które widziałem na tych oponach.
Podpis: ------ __o
----_`\<,_
---(_)/ (_)
|
|
| |
|
BIKER303
Członek TriCity Triathlon Team
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 03-02-2012, 23:06 Temat postu: |
| Cytat: | | odchodzący bieżnik, bąble na oponie, częste przebicia, to rzeczy, które widziałem na tych oponach. |
Dobrze, że te Detonatory nie wybuchają...
Podpis:
|
|
| |
|
ironsimon
Członek Iroman C/S Polska
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 04-02-2012, 12:27 Temat postu: |
Na forumszosowym na zimne i mokre warunki polecają Continentale Grand Prix 4season, ale one nie są zbyt tanie (około 150zł/szt) lub Gatorskiny. Im zimniej, tym powinna być miększa mieszanka, gdyż guma twardnieje pod wpływem temperatury.
Podpis:
|
|
| |
|
emilpe
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
foka
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
| | Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|