| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 15-02-2012, 17:34 Temat postu: ksiażka WAGA STARTOWA |
ktoś czytał, co sądzicie? Warto kupować? Czy tak jak we wszystkich - to samo?
Podpis: 1/2 IM 4:19
IM 9h15
maraton 2:38
1/2 maraton 1h12:21
|
|
| |
|
mkon
Członek IM 2010
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 15-02-2012, 21:17 Temat postu: |
ja czytałam i.... cholerka nadal nie mogę jeść czekolady o 22.00 i chudnąć... Nie pamiętam jakiś konkretów, więc nie dowiedziałam się niczego czego nie wiedziałabym wcześniej. Standard, dużo posiłków, dużo węgli, żywność wartościowa wysokiej jakości. Przykładowe jadłospisy zawodników, coś tam o suplementach. Jedno co mnie zaciekawiło to stosowanie kreatyny w sportach wytrzymałościowych, zweryfikowałam to czytając badania na pubmedzie (pubmed.gov - polecam stronę, żeby tam publikować, naprawdę trzeba być nie lada naukowcem, dużo badań, fajna strona dla ludzi z takimi zainteresowaniami) no i rzeczywiście. Kilka jest takich, które przekonują, że kiedy nie musisz być super lekki to być może i warto, ale to już inna historia.
Podpis:
|
|
| |
|
ola-m-s
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 04-04-2012, 18:49 Temat postu: |
Bardzo fajna książka - koszt z przesyłką około 50 zł a dużo można się dowiedzieć. Polecam
Podpis:

|
|
| |
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 14-04-2012, 09:27 Temat postu: |
Zaczołem czytać, pierwsze 50 stron ciekawe, dobrze się czyta, ale narazie nic odkrywczego. za 35zł dostałem w księgarni z krakowie na basztowej 8 (księgarnia na rogu).
Co ciekawe, jak ją przekartkowałem to na końcu są ciekawe zestawy ćwiczeń dla triathlonisty :)
Podpis: Pzdr,Paweł
Every journey begins with a first step
Półmaraton Żywiec 2011 01:37:25 | Cracovia Maraton 2010 03:42:59
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
| | Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|