Byłem w szpitalu jak to mówią od kuchni, jako dietetyk, na praktykach.
Pacjenci dostają mało jedzenia, żeby potem połowa personelu, która ma dobry układ z dietetykiem mogła się najeść. Przez miesiąc przytyłem na szpitalnym żarciu ponad 2kg Podpis: Cel 2012 - Susz 1/2 IM <4:45:00
Niedawno czesto bywalem na oddziale ginekologiczno-polozniczym pewnego pomorskiego szpitala i zaobserwowalem, ze wozek z zarciem zawsze zatrzymywal sie przed kanciapa pielegniarek. Ustawial sie sznureczek pielegniarek z wlasnymi talerzami i sztuccami i ladowal. Tak sie juz utarlo, ze pacjentom odwiedzajacy zawsze cos podrzuca, wiec nic im sie nie stanie, jak dostana mniej jedzenia, chyba tak sie przyjelo. A owocow to juz chyba nigdzie w szpitalach nie daja. Podpis: No one ever says let's play triathlon!
Nie jestem na 100% pewny ale chyba z rzepki (mam cięcie na dole pod rzepką) Podpis: Being perfect is not about winning …it is about being able to look your friends in the eye and know that you didn’t let them down, because you told them the truth ... if you can do that with joy in your heart … then you’re perfect.
Nie jestem na 100% pewny ale chyba z rzepki (mam cięcie na dole pod rzepką)
No to z rzepki.Tez tak miałem za 1-szym razem ale spartoliłem rehabilitację i rozciągnąłem więzadło zanim się zligamentyzowało i kolano było dalej niestabilne.Alkohol+ognisko+skok przez ognisko=znowu zerwane.Teraz mam te sztuczne i jest git.Nodun,powoli,powoli i jeszcze raz powoli(i kto to mówi ),porządny fizjoterapeuta,dużo ćw.na czucie głębokie.Powodzenia. Podpis: www.sklepcityzen.pl -sprzęt sportowy
http://tempomlawa.pl/
No to z rzepki.Tez tak miałem za 1-szym razem ale spartoliłem rehabilitację i rozciągnąłem więzadło zanim się zligamentyzowało i kolano było dalej niestabilne.Alkohol+ognisko+skok przez ognisko=znowu zerwane.Teraz mam te sztuczne i jest git.Nodun,powoli,powoli i jeszcze raz powoli(i kto to mówi ),porządny fizjoterapeuta,dużo ćw.na czucie głębokie.Powodzenia.
To widzę, że nie ja tu jestem hitem jeśli chodzi o kolana. Myślałem, że 2 artroskopie i rekonstrukcja to dużo :D
W którym tygodniu po rekonstrukcji zerwałeś więzadło? Podejrzewam, że 6-12 tydzień? :) Podpis: Being perfect is not about winning …it is about being able to look your friends in the eye and know that you didn’t let them down, because you told them the truth ... if you can do that with joy in your heart … then you’re perfect.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum