To się tyczy tylko części które nie muszą mieć aż takiej wytrzymałości, albo są niewielkie. Na kierownicy czy ramie z włókna szklanego bałbym się jeździć. Podpis: Cel 2012 - Susz 1/2 IM <4:45:00
Temat już opisany, ale na pewno do tego wątku zajrzy jeszcze nie raz niejeden początkujących triathlonista. Dlatego zamieszczam poglądowe różnice pomiędzy butem triathlonowym i typowo szosowym :)
Chciałbym jeszcze odgrzać temat butów i pedałów do tri. Jak wyczytałem w tym wątku, to nie ma żadnego powodu żeby początkujący amator triathlonu nie używał butów MTB i zapięć SPD? Nie będę pewnie bardzo aerodynamiczny, może mi się zaplącze pasek w łańcuch, ale poza tym w komfortowych warunkach dotrę do T2 ? Podpis:
zdecydowanie dotrzesz i to jeszcze z satysfakcją, że wyprzedziłeś kilku gości na butach dedykowanych. liczy się determinacja. Podpis: Dzięki! Razem damy radę!
Moje endorfinki 2011:
Swim 400 m - 6:25
Run 10 km - 43:20
Siedlce - 1:02
Susz sprint - 1:25
Górzno olimp - 2:39
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum